14 augusti 2015
18:45

Hammarsgärde BK

Referat: Hjältevads Mariannelunds IS - Hammarsgärde BK

Fantastiska förutsättningar på Slättvallen denna fredagskväll. Solen sken och himlen var blå. För motståndet stod Hammarsgärde, ett lag som vi förlorade mot borta med 5-1. Men denna kväll var det inget snack. Hemmalaget var ordentligt på hugget och tog omgående kommandot i matchen. Ett vägvinnande passningsspel,löpvilja utan boll och aggressivitet vid vid bollförlust gjorde att HM hade en stabil 3-0 ledning i paus. Andra halvlek fortsatte på den inslagna vägen. Fina kombinationer, väggspel och egna genombrott ledde till att hemmalaget gjorde ytterligare två mål. Som sagt, en dag som denna när alla var på hugget och mycket av det vi tränat på sista tiden funkade, kunde man bara stå och njuta vid sidan av. Keep up the good work boys!????